norwayrabatt.com
Hjem Butikker Colorline Skattefritt Tilbud

Colorline Skattefritt Tilbud Februar 2024

Oppdag fantastiske Colorline Skattefritt Tilbud og finn ut hvilke besparelser du kan få ved ditt neste kjøp på Color Line i dag! Alle Color Line Salg og Color Line Avtale blir sjekket daglig.
colorline.no >
 • ALLE KAMPANJER
 • TILBUD

ANNONSE

 • Bruk alle Color Line-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Color Line

  Hva er fordelene ved å være et Color Line-klubbmedlem?

  Color Line Club er en medlemsklubb for de som reiser med dem. Den årlige medlemsavgiften er 180 kroner. Som medlem får du: mulighet til å samle bonuspoeng, enkelte unike tilbud på hotell- og feriepakker, 10 % rabatt på de fleste varene i TaxFree og Trend-magasinene, medlemsfordeler på reisemålene og tilbud og oppdateringer via e-post.

  Tilbyr Color Line gavekort?

  Mottakeren av et elektronisk gavekort fra Color Line kan bruke det til å betale på alle reiser og spisesteder om bord på et hvilket som helst skip, inkludert de som er en del av hotellpakker og cruise. Med et minimumsbeløp på 200 kroner og et maksimumsbeløp på 5000 kroner velger du selv hvor mye du vil sette på kortet. Fra bestillingsdatoen forventes 3-6 virkedager for levering.

  Hvilke betalingsmåter godtar Color Line?

  Online-reservasjoner i Color Line må betales med kredittkort. Betalingen skjer i siste fase av bestillingsprosessen, etter at du har lagt inn dine personopplysninger. Hvis det kreves et depositum for reservasjonen, kan du velge å betale depositumet eller hele reisens pris med kredittkort. På Flex-billetter og pakkereiser kreves det et depositum på 10 % av bestillingsverdien hvis reisen koster mer enn 2 000 kroner og det er mer enn 50 dager til avreise.

  Hva er avbestillingsreglene som tilbys av Color Line?

  I henhold til Color Lines avbestillingsregler har den reisende mulighet til å avbestille reisen hvis den reisende, mindre enn 30 dager før avreise, opplever en plutselig og alvorlig sykdom, en ulykke eller dødsfall enten i sin nærmeste familie (ektefelle, samboer, barn, foreldre, svigerforeldre eller søsken) eller i sin husstand. Disse hendelsene gjør det enten umulig for den reisende å gjennomføre reisen eller gjør den uunngåelig.

  Kan Color Line Rabattkode kombineres?

  Kan ikke. Det vil si at du kan velge å bruke en enkelt Salg for en ekstra rabatt på bestillingen din. For flere skjulte rabatter kan du besøke Color Line sin spesifikke side eller abonnere på nyhetsbrevet.

  Hvorfor fungerer ikke min Color Line Rabattkode?

  Bare én Color Line Rabattkode kan brukes for en enkelt bestilling, så sjekk om du får riktig Salg som kan brukes på bestillingen din. Du kan også bekrefte om din Color Line Tilbud har blitt brukt eller utløpt, eller du kan sjekke bruksmetoden og reglene for Outlet på colorline.no. Dessuten kan noen ganger dupliserte produkter ikke brukes samtidig. Ønsker deg en hyggelig handletur.

  Du Kan Også Like Disse Kupongene

  Color Line Shopping tips

  Color Line er et av de største selskapene i Norge som tilbyr skattefrie tilbud. De tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert klær, sko, tilbehør og mer. For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av dine shoppingopplevelser, har Color Line noen tips som kan hjelpe deg å spare penger. Først og fremst, sørg for å sjekke ut deres skattefrie tilbud. Dette er et flott sted å starte for å finne gode tilbud og rabatter. I tillegg til dette, kan du også sjekke ut deres salgskategorier for å finne produkter som er markert ned. Det er også lurt å abonnere på deres nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på de siste tilbudene og rabattene. Endelig, sørg for å følge Color Line på sosiale medier for å få tilgang til eksklusive tilbud og kampanjer.

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer