norwayrabatt.com
Hjem Butikker Nikita Hair Studentrabatt

Nikita Hair Studentrabatt Februar 2024

Hos Nikita kan du alltid være sikker på å finne den fantastiske Avtale. Salget Nikita lar deg spare opptil 80% på varene dine. I tillegg kan du få ytterligere Nikita Hair Studentrabatt som du finner her på siden.
nikita.no >
 • ALLE KAMPANJER
 • TILBUD

ANNONSE

 • Bruk alle Nikita-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Nikita

  Tilbyr Nikita gavekort?

  Gi noen du bryr deg om en daglig luksus som en overraskelse! Et gavekort fra Nikita sørger for at du aldri mangler den perfekte gaven. Gavekortet er gyldig i alle deres salonger i hele Norge. De har gavekort i valører fra 200 til 5000 kroner.

  Hvilke betalingsmåter godtar Nikita?

  Hos Nikita finner du en rekke praktiske betalingsmåter. De har alt du trenger, enten du vil betale raskt med Vipps eller med kredittkortet ditt. Når du vet at de aksepterer Visa, Klarna, American Express, MasterCard og Vipps, blir det enkelt å handle. Du kan enkelt fullføre kjøpet og få en sømløs handleopplevelse med deres brede utvalg av betalingsalternativer.

  Hva er fordelene ved å være et Nikita-klubbmedlem?

  Som medlem av Nikita får du en rekke fordeler, blant annet poeng på alle kjøp i salongen, 50% rabatt på et hårprodukt du velger i salongen, eksklusive medlemstilbud på varer og tjenester i salongen og et nyhetsbrev med spesialrabatter, råd og inspirasjon.

  Hvordan fungerer lojalitetsprogrammet Nikita?

  Når du bruker poengene til å kjøpe varer eller tjenester, beregnes 2% av poengsaldoen. Hvis du for eksempel vil bruke poengene som betaling, tilsvarer 1000 poeng 20 NOK. Når en person er klubbmedlem i Nikita, er poengsystemet tillatt som en av medlemsfordelene.

  Kan Nikita Rabattkode kombineres?

  Kan ikke. Selvfølgelig ikke i de fleste tilfeller, med mindre bestillingsverdien din for Nikita er kvalifisert for gratis frakt, kan du nyte gratis frakt samtidig som Nikita Rabattkode. Nikita vet at kunder vil ha flere tilbud og rabatter, så du kan få andre tilbud selv om du ikke har Salg.

  Hvorfor fungerer ikke min Nikita Rabattkode?

  Bare én Nikita Rabattkode kan brukes for en enkelt bestilling, så sjekk om du får riktig Salg som kan brukes på bestillingen din. Du kan også bekrefte om din Nikita Tilbud har blitt brukt eller utløpt, eller du kan sjekke bruksmetoden og reglene for Outlet på nikita.no. Dessuten kan noen ganger dupliserte produkter ikke brukes samtidig. Ønsker deg en hyggelig handletur.

  Du Kan Også Like Disse Kupongene

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer