norwayrabatt.com
Hjem Butikker Norrøna Nettbutikk Fri Frakt Og Gratis Bytte Norrøna

Norrøna Nettbutikk Fri Frakt Og Gratis Bytte Norrøna Februar 2024

Oppdag fantastiske Norrøna Nettbutikk Fri Frakt Og Gratis Bytte Norrøna og finn ut hvilke besparelser du kan få ved ditt neste kjøp på Norrøna i dag! Alle Norrøna Salg og Norrøna Avtale blir sjekket daglig.
norrona.com >
 • ALLE KAMPANJER
 • RABATTKODER
 • TILBUD
 • Gratis Frakt

ANNONSE

 • Bruk alle Norrøna-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Norrøna

  Tilbyr Norrøna gratis frakt og gratis retur?

  Norrøna tilbyr gratis frakt for bestillinger over NOK 1750 og gir rask levering til de fleste land, unntatt Russland og Nord-Korea. Den tilbyr også gratis retur innen 30 dager. For kunder utenfor Europa vil det fortsatt gis en forhåndsbetalt returetikett, men et administrasjonsgebyr for returbehandling vil påløpe på grunn av obligatoriske fortollingsprosedyrer.

  Hva er Norrøna sin garantipolicy?

  Alle varene deres leveres med 5 års garanti, som økes til 7 år for lojalitetsmedlemmer. Det betyr at alle produkter som dekkes av garantien, og som er innenfor garantiperioden, får en gratis reparasjon eller en kupong som kan brukes i nettbutikken. Fordi Norrøna foretrekker å reparere skader fremfor å erstatte dem, velger de aldri å erstatte et produkt hvis det kan repareres.

  Hvordan fungerer lojalitetsprogrammet Norrøna?

  Kunder til den norske nettforhandleren Norrøna kan velge mellom en rekke belønningsprogrammer. Kunder kan først dra nytte av en 7-års garanti på kjøpene sine, som gir dem langsiktig sikkerhet og trygghet. Kunder som betaler full pris kan også akkumulere Cashpoints, som de kan bruke til rabatter ved senere kjøp. Kunder kan også bli med på produkttesting, som gir dem sjansen til å prøve ut nye varer og gi tilbakemeldinger til bedriften.

  Hva er rabatten for Norrøna Verv en venn?

  Norrøna tilbyr at når nye medlemmer registrerer seg via lenken på kontosiden din, får de 5 % ekstra poeng på sitt første kjøp. Du vil også dra nytte av dette, ettersom du vil motta 5 % av forbruket deres i form av kontantpoeng.

  Kan Norrøna Rabattkode kombineres?

  Salg av Norrøna er kun for enkeltbestilling, rabatt i kassen. Å velge flere Salg i Norrøna støttes ikke ved kassen. Én bestilling kan bare nyte én rabatt samtidig. En av flere Salg vil automatisk velges når du betaler, så prøv å ikke gjøre det.

  Hvorfor fungerer ikke min Norrøna Salg?

  Bare én kampanjekode kan brukes for én enkelt bestilling i Norrøna, og hver kampanjekode har en tilsvarende bruksregel. Vennligst sjekk om Norrøna Rabattkode har utløpt og om det skiller mellom store og små bokstaver. Hvis du har sjekket at ingen av forholdene ovenfor har oppstått, må du kontakte Norrøna for å hjelpe deg med å løse det.

  Du Kan Også Like Disse Kupongene

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer