norwayrabatt.com
Hjem Butikker AJ Produkter Rabattkode

AJ Produkter Rabattkode og Outlet Februar 2024

Samtidig holder vi her på siden oppdatert med den siste AJ Produkter Outlet og den beste AJ Produkter Rabattkode som kan spare deg for mye penger.
ajprodukter.no >
 • ALLE KAMPANJER
 • TILBUD

ANNONSE

 • Bruk alle AJ Produkter-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for AJ Produkter

  Tilbyr AJ Produkter gratis frakt?

  Alle bestillinger kjøpt gjennom nettbutikken til AJ Produkter til en verdi av over 15 000 kr leveres gratis over hele Norge. Frakt for bestillinger under 15 000 kr (ekskl. mva) beregnes til 15 % av ordreverdien, med et minimumsgebyr på 59 kr. Ved å legge varene i handlekurven kan du raskt beregne leveringskostnadene.

  Hvilke betalingsmåter godtar AJ Produkter?

  Bedriftskunder kan velge å betale med bankoverføring, kredittkort eller faktura. Vær oppmerksom på at alle kunder som velger å betale med faktura, må gjennomgå en kredittsjekk. En typisk kreditt er på 20 dager. Nyetablerte bedrifter må betale med kredittkort eller proformafaktura. Kun bank- eller kredittkort aksepteres for betaling av AJ Produkters privatkunder. Her aksepteres kun kort med skandinavisk innløsningsavtale (VISA og Mastercard).

  Hva er AJ Produkter sin garantipolicy?

  De er først og fremst opptatt av at du skal føle deg trygg på produktene du velger fra AJ Produkter. Det er en av deres unike fordeler. Sørg for at de gir garantiansvarsdekning i minst 7 år for kapitalvarer og 1 år for forbruksvarer, i samsvar med produsentens garantier.

  Kan AJ Produkter Rabattkode kombineres?

  Dessverre ikke. Å velge flere Salg i AJ Produkter støttes ikke ved kassen. Én bestilling kan bare nyte én rabatt samtidig. Og du kan velge å bruke hvilken som helst kvalifisert Salg når bestillingsbeløpet ditt er kvalifisert.

  Hvorfor fungerer ikke min AJ Produkter Rabattkode?

  Bare én AJ Produkter Rabattkode kan brukes for en enkelt bestilling, så sjekk om du får riktig Salg som kan brukes på bestillingen din. Du kan også bekrefte om din AJ Produkter Tilbud har blitt brukt eller utløpt, eller du kan sjekke bruksmetoden og reglene for Outlet på ajprodukter.no. Dessuten kan noen ganger dupliserte produkter ikke brukes samtidig. Ønsker deg en hyggelig handletur.

  Du Kan Også Like Disse Kupongene

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer