norwayrabatt.com
Hjem Butikker BeNew Rabattkode

BeNew Rabattkode og Outlet Mai 2024

Samtidig holder vi her på siden oppdatert med den siste BeNew Outlet og den beste BeNew Rabattkode som kan spare deg for mye penger.
benew.no >
 • ALLE KAMPANJER
 • TILBUD

ANNONSE

 • Bruk alle BeNew-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for BeNew

  Tilbyr BeNew gratis frakt?

  I BeNew-butikken er levering gratis ved kjøp for til sammen over 1000 kr. Innen 30 dager etter kundens forespørsel, må selgeren levere varene til kjøperen samtidig som de sørger for at de leveres på en rimelig måte og under normale omstendigheter. Med mindre partene blir enige om annet, skal selger sørge for at produktene fraktes til kjøpers lokasjon.

  Hvilke betalingsmåter godtar BeNew?

  Selgeren hos BeNew har rett til å holde kjøpesummen på kundens kreditt- eller debetkort under bestillingsprosessen hvis kunden velger å betale med en av disse metodene. Med kredittkort skjer oppgjør senere, og kortinnehaveren mottar en faktura fra kredittkortselskapet med krav om betaling. Motsatt, når et debetkort brukes, blir penger umiddelbart debitert fra brukerens konto og overført til kontoen til betalingsmottakeren fordi et debetkort er direkte koblet til en innskuddskonto.

  Tilbyr BeNew gavekort?

  Velg et beløp fra NOK 100,00 for å kjøpe et gavekort hos BeNew. Gavekortet er gyldig i 3 år og har 14 dagers angrefrist. For å kansellere et kjøp, send en e-post med gavekortnummeret og transaksjonen blir trukket tilbake med pengene refundert. Kjøp et gavekort ved å velge verdien, mottakerens e-postadresse og legge i handlekurven. Etter betaling tillater e-post visning og utskrift.

  Kan BeNew Rabattkode kombineres?

  Salg av BeNew er kun for enkeltbestilling, rabatt i kassen. Det vil si at du kan velge å bruke en enkelt Salg for en ekstra rabatt på bestillingen din. Men hvis totalbestillingen din når terskelen for gratis frakt, kan du dra nytte av fordelene ved å bruke Rabattkode og gratis frakt samtidig.

  Hvorfor fungerer ikke BeNew Rabattkode?

  Her er noen vanlige årsaker til at BeNew Salg kan være inaktiv. Bare én eller samme Tilbud kan brukes for en enkelt bestilling i BeNew, så sjekk om 45%-rabatten er automatisk brukt på bestillingen din. Hvis du har sjekket at ingen av forholdene ovenfor har oppstått, kan du prøve andre BeNew Outlet på denne siden.

  Du Kan Også Like Disse Kupongene

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer