norwayrabatt.com
Hjem Butikker Fjord Line Rabattkode

Fjord Line Rabattkode og Outlet Mai 2024

Samtidig holder vi her på siden oppdatert med den siste Fjord Line Outlet og den beste Fjord Line Rabattkode som kan spare deg for mye penger.
fjordline.com >
 • ALLE KAMPANJER
 • TILBUD

ANNONSE

 • Bruk alle Fjord Line-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Fjord Line

  Hva er avbestillingsreglene som tilbys av Fjord Line?

  Fjord Line anbefaler å kjøpe frivillig avbestillingsbeskyttelse for NOK 150 per passasjer, slik at de kan kansellere en reise hvis en uventet sykdom, skade eller dødsfall oppstår i deres husstand eller nærmeste familie. Denne beskyttelsen gjelder for ektefeller, søsken, barn, foreldre, besteforeldre, barnebarn, svigerforeldre, svigersøsken og svigerbarn. Avbestillinger skal meldes til kundesenter eller via e-post, og det kreves dokumentert avbestillingsårsak, inkludert legeattest og bookingnummer for refusjon.

  Tilbyr Fjord Line tjenester for funksjonshemmede?

  Hos Fjord Line må reisende med spesielle behov informere sine reisearrangementer og følge med sine ledsagere for sikkerhets skyld. De kan reise gratis med ledsagere og må være oppmerksomme på nødhjelpsbehov. Oksygenpasienter skal følges og informeres om skipets oksygentankplassering. Fører- eller tjenestehunder kan innkvarteres i utvalgte hyttetyper, men det anbefales å bestille i god tid. Allergikere bør vurderes under reisen.

  Hvilke betalingsmåter godtar Fjord Line?

  Kredittkortbetalinger kreves i sin helhet for reisen, og Fjord Line vil utstede en faktura til klubbmedlemmene. Før turen starter, må betalingen samles inn og bekreftes med bankkvittering. Reisen må betales på nytt ved innsjekking dersom det ikke gis kvittering. Nettstedet forbeholder seg retten til å kansellere reisen og videreselge den til en annen reisende dersom betalingsbetingelsene ikke overholdes.

  Hva er fordelene ved å være et Fjord Line-klubbmedlem?

  Medlemmer av Fjord Line-klubben kan tjene ekstra poeng for fremtidige turer og unike kupp. De kan bli klubbambassadører ved å oppgradere til Club Premium for €18 per år. Bonuspoeng inkluderer 10 % rabatt på båtturer og 10 % rabatt på skattefrie kjøp. Poeng kan brukes til båtturer på spesifikke seilinger.

  Kan jeg kombinere Fjord Line Salg?

  Nei. Bruken av Fjord Line Salg er tydelig angitt, og Fjord Line har ikke lov til å overlappe Fjord Line Tilbud samtidig. Men for å få 60% rabatt, kan kundene velge å bruke Fjord Line Rabattkode med den sterkeste rabatten.

  Hvorfor fungerer ikke min Fjord Line Rabattkode?

  Bare én Fjord Line Rabattkode kan brukes for en enkelt bestilling, så sjekk om du får riktig Salg som kan brukes på bestillingen din. Du kan også bekrefte om din Fjord Line Tilbud har blitt brukt eller utløpt, eller du kan sjekke bruksmetoden og reglene for Outlet på fjordline.com. Dessuten kan noen ganger dupliserte produkter ikke brukes samtidig. Ønsker deg en hyggelig handletur.

  Du Kan Også Like Disse Kupongene

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer