norwayrabatt.com
Hjem Butikker Folketeateret Rabattkode

Folketeateret Tilbud og Rabattkode April 2024

Hvis du ikke vil betale for mye for Folketeateret -produktene dine, kan du alltid glede deg over gratis Folketeateret Rabattkode. Dagens topp tilbud: 60% rabatt.
folketeateret.no >
 • ALLE KAMPANJER
 • TILBUD

ANNONSE

 • Bruk alle Folketeateret-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Folketeateret

  Hva er leveringstiden som tilbys av Folketeateret?

  Billettene sendes fra Folketeateret til billettkjøperen så snart standardpost er tilgjengelig, og de ankommer vanligvis i løpet av 5-7 virkedager etter at billettkjøperen har valgt standardpost som leveringsmetode. For billetter som leveres internasjonalt, må det påregnes en leveringstid på opptil 14 dager.

  Hvilke betalingsmåter godtar Folketeateret?

  Visa og Mastercard aksepteres som betalingsmiddel for billetter kjøpt gjennom Folketeateret. All korrespondanse mellom billettkjøper og Eventim, som er leverandør av billettsystemet, er kryptert. Et servicegebyr er alltid inkludert i billettprisen, for tiden minimum 20 kroner per billett, men kan variere avhengig av billettens pris.

  Tilbyr Folketeateret gavekort?

  Nettstedet Folketeateret tilbyr gavekort med en verdi fra 100 til 5000 kroner. Du har mulighet til å velge din egen verdi eller et av de foreslåtte alternativene. Gavekortene kan brukes til kjøp både på nettet og i billettluken. Gavekortene må brukes innen to år etter kjøpsdato.

  Kan Folketeateret Rabattkode kombineres?

  Kan ikke. Flere kuponger støttes ikke samtidig, siden hver Folketeateret-kupong kan få høye rabatter. Men hvis totalbestillingen din når terskelen for gratis frakt, kan du dra nytte av fordelene ved å bruke Rabattkode og gratis frakt samtidig.

  Hvorfor fungerer ikke min Folketeateret Rabattkode?

  Bare én Folketeateret Rabattkode kan brukes for en enkelt bestilling, så sjekk om du får riktig Salg som kan brukes på bestillingen din. Du kan også bekrefte om din Folketeateret Tilbud har blitt brukt eller utløpt, eller du kan sjekke bruksmetoden og reglene for Outlet på folketeateret.no. Dessuten kan noen ganger dupliserte produkter ikke brukes samtidig. Ønsker deg en hyggelig handletur.

  Du Kan Også Like Disse Kupongene

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer