norwayrabatt.com
Hjem Butikker Foodora Rabattkode

Foodora Rabattkode og Outlet Mars 2024

Samtidig holder vi her på siden oppdatert med den siste Foodora Outlet og den beste Foodora Rabattkode som kan spare deg for mye penger.
foodora.no >
 • ALLE KAMPANJER
 • RABATTKODER
 • TILBUD

ANNONSE

 • Bruk alle Foodora-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Foodora

  Tilbyder Foodora gratis forsendelse?

  Alle nye kunder får gratis frakt på sine 10 første bestillinger. La Foodora levere på døren, så slipper du å ta oppvasken! Tilbudet gjelder i 30 dager etter en ny kundes første bestilling, kun for restauranter som leverer med eget bud, og minimumsverdien på hver bestilling må være 150 kr.

  Hva er rabatten for Foodora verv en venn?

  Inviter vennene dine til å smake og få rabatter til deg selv og vennene dine! La vennen din skanne QR-koden eller dele lenken din direkte. Han/hun må bruke lenken du sendte til å installere Foodoras app og opprette en bruker. Rabattkoden er kun gyldig på den første bestillingen. Når vennen din legger inn sin første bestilling med rabattkoden, vil du motta en rabattkode på 150 kr.

  Tilbyr Foodora gavekort?

  Skjem bort venner og familie med gavekort på Foodora. Enten vennen din feirer bursdag eller av en annen grunn, er dette den perfekte gaven. Fremtiden for mors- og farsdagen er reddet, og du kan ikke gå galt i byen med et gavekort til tusenvis av restauranter til mor og far. Du kan velge verdien på gavekortet du ønsker å gi fra 100 kr, 200 kr og 300 kr, og gavekortene er gyldige i 12 måneder.

  Kan Foodora Rabattkode kombineres?

  Jeg beklager veldig, nei. Foodora har ikke lov til å stable Tilbud. Du kan kun velge å betale med den høyeste rabatten innenfor rekkevidden av bestillingen din. Du kan benytte deg av andre tilbud eller rabatter. Så ikke bekymre deg, Foodora er alltid oppmerksom på kundenes behov.

  Hvorfor fungerer ikke min Foodora Rabattkode?

  Bare én Foodora Rabattkode kan brukes for en enkelt bestilling, så sjekk om du får riktig Salg som kan brukes på bestillingen din. Du kan også bekrefte om din Foodora Tilbud har blitt brukt eller utløpt, eller du kan sjekke bruksmetoden og reglene for Outlet på foodora.no. Dessuten kan noen ganger dupliserte produkter ikke brukes samtidig. Ønsker deg en hyggelig handletur.

  Du Kan Også Like Disse Kupongene

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer