norwayrabatt.com
Hjem Butikker SNØ Rabattkode

SNØ Rabattkode og Salg April 2024

Hvis du ikke vil betale for mye for SNØ -produktene, kan du alltid glede deg over gratis SNØ Outlet. Dagens topp tilbud: 60% rabatt.
snooslo.no >
 • ALLE KAMPANJER
 • TILBUD

ANNONSE

 • Bruk alle SNØ-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for SNØ

  Hva er fordelene med å være medlem i SNØ?

  Etter å ha kjøpt SNØ -medlemskapet, kan du gå inn i snøområdet hele året, du kan bruke skapene i første etasje, og du kan velge å bare gå inn i langrennsløyper, fjellstier og parker, eller begge deler .

  SNØ Er det en parkeringsplass?

  Parkeringen er lokalisert på grusplassen på andre siden av veien fra SNØ. Innkjøring er i Ødegårds vei. Det er også noen tilgjengelige plasser på nordsiden av Skeidarbygget på dagtid på hverdager, og enda flere fra kl. 17:00 og i helger.

  Kan jeg kjøpe gavekort på SNØ?

  Du kan kjøpe gavekort på SNØ sitt offisielle nettsted.Gavekortet kan brukes for å kjøpe alle pass, kurs og tilleggsprodukter på SNØ. Du kan også kjøpe fysiske gavekort til 300,-, 500,- og 1000,- i resepsjonen på SNØ.

  Kan SNØ Rabattkode kombineres?

  Dette er dessverre ikke mulig. Selvfølgelig ikke i de fleste tilfeller, med mindre bestillingsverdien din for SNØ er kvalifisert for gratis frakt, kan du nyte gratis frakt samtidig som SNØ Rabattkode. Men du kan også nyte flere skjulte fordeler på SNØ, som å kjøpe en og få en gratis, eller gratis frakt. Dette krever selvfølgelig at ordrebeløpet ditt oppfyller visse brukskrav.

  Hvorfor fungerer ikke min SNØ Rabattkode?

  Bare én SNØ Rabattkode kan brukes for en enkelt bestilling, så sjekk om du får riktig Salg som kan brukes på bestillingen din. Du kan også bekrefte om din SNØ Tilbud har blitt brukt eller utløpt, eller du kan sjekke bruksmetoden og reglene for Outlet på snooslo.no. Dessuten kan noen ganger dupliserte produkter ikke brukes samtidig. Ønsker deg en hyggelig handletur.

  Du Kan Også Like Disse Kupongene

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer