norwayrabatt.com
Hjem Butikker The Well Rabattkode

The Well Rabattkode og Outlet April 2024

Samtidig holder vi her på siden oppdatert med den siste The Well Outlet og den beste The Well Rabattkode som kan spare deg for mye penger.
thewell.no >
 • ALLE KAMPANJER
 • RABATTKODER
 • TILBUD

ANNONSE

 • Bruk alle The Well-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for The Well

  Tilbyr The Well gavekort?

  La gavekortet til The Well gi din kjære en luksuriøs velværeopplevelse! Hva kan være en bedre gave til noen? Med et gavekort kan du gi mottakeren en uforglemmelig opplevelse på Skandinavias største spa. Du kan tilpasse gavekortets valør. Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato, kan brukes til å betale for overnatting og kan brukes i restauranter og barer, i behandlingsavdelingen og på spaet.

  Hvilke betalingsmåter godtar The Well?

  Når du bestiller overnatting og tjenester, kan du fullføre betalingen ved hjelp av betalingsmåtene som The Well tilbyr. Du kan betale med kredittkort eller via Vipps. Betaling med kredittkort skjer gjennom betalingsleverandøren Adyen. Disse to betalingsleverandørene er anerkjent av de fleste kunder, og begge er de mest brukte betalingsleverandørene.

  Kan en kunde kansellere en bestilling hos The Well?

  Spabehandlinger kan avbestilles inntil 24 timer før startdato, etter dette tidspunktet er det ikke mulig å avbestille. Dette gjelder også behandlinger som inngår i spa- og hotellpakker. Hotellpakker kan avbestilles inntil 7 dager før ankomst, med unntak av opphold med frokost og inngang til spa. Manglende innsjekking anses som en ugyldig avbestilling, og bestillinger som ikke avbestilles innen fristen, vil bli belastet av The Well.

  Hvordan fungerer tilbudet om to overnattinger hos The Well?

  The Well tilbyr -40% rabatt ved bestilling av to netter. Prisen per rom starter fra 3990 kr så lenge du bor i to netter. Med denne pakken kan du sove lenge, spise middag i morgenkåpe på en fransk bistro og nyte utsøkt mat på Mori, en moderne asiatisk fusjonsrestaurant. Du har mer tid til å gjøre det du vil.

  Kan The Well Rabattkode kombineres?

  Dessverre ikke. The Well støtter kun Salg for en enkelt bestilling. Du står fritt til å velge, men ikke flere rabatter. Dessuten har systemet satt som betingelse at kun én Rabattkode kan brukes, så det er umulig å bruke Rabattkode i kombinasjon ved betaling, og systemet vil automatisk ugyldiggjøre en av dem.

  Hvorfor fungerer ikke min The Well Rabattkode?

  Bare én The Well Rabattkode kan brukes for en enkelt bestilling, så sjekk om du får riktig Salg som kan brukes på bestillingen din. Du kan også bekrefte om din The Well Tilbud har blitt brukt eller utløpt, eller du kan sjekke bruksmetoden og reglene for Outlet på thewell.no. Dessuten kan noen ganger dupliserte produkter ikke brukes samtidig. Ønsker deg en hyggelig handletur.

  Du Kan Også Like Disse Kupongene

  Vi antar at du godtar retningslinjene for informasjonskapsler hvis du fortsetter. Les mer