norwayrabatt.com
Hjem Butikker NameOn Rabattkode

NameOn Outlet Oktober 2023

Hos NameOn kan du alltid være sikker på å finne den fantastiske Avtale. Salget NameOn lar deg spare opptil 85% på varene dine. I tillegg kan du få ytterligere NameOn Salg som du finner her på siden.
nameon.no >
 • ALLE KAMPANJER
 • TILBUD

ANNONSE

 • Bruk alle NameOn-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for NameOn

  Hva er retningslinjene for kansellering og refusjon for NameOn?

  Du må informere NameOn om din beslutning om å kansellere kontrakten innen 14 dager etter at du har mottatt leveransen (angrerettsperioden) for å kunne utøve din angrerett. Denne fristen forlenges til tre måneder hvis du ikke fikk et angrerettsskjema sammen med ordrebekreftelsen eller da produktene ble levert til deg.

  Hva er NameOn's garantiregler?

  Dersom en feil eller mangel oppdages, må forbrukeren varsle NameOn om at han eller hun vil påberope seg mangelen. Fristen for å reklamere er likevel ikke kortere enn to måneder fra mangelen ble oppdaget. Reklamasjon må skje innen to år etter at forbrukeren overtok tingen. Reklamasjonsfristen er fem år dersom tingen eller deler av den er ment å vare vesentlig lenger ved normal bruk.

  Hvilke betalingsmåter godtar NameOn?

  Det faktum at denne butikken godtar en rekke betalingsalternativer, gjør det enklere å kjøpe. Kundene hos NameOn har muligheten til å betale gjennom Klarna, en velkjent "kjøp nå, betal senere"-tjeneste med en rekke ulike betalingsmåter. I tillegg aksepterer butikken betalinger fra forbrukere som bruker Mastercard og Visa, noe som garanterer en smidig transaksjon for de som bruker disse ofte brukte kredittkortene.

  Tilbyr NameOn en gave ved første bestilling?

  De har laget en rekke premier for deg for å gjøre shopping med NameOn ekstremt lønnsomt for deg som kunde. Bestiller du mer enn 1000 kr, kan du få en superbonus gratis, som inkluderer en ryggsekk. Bestiller du over 2500 kr, tilbyr de deg en ekstra flott gave, som inkluderer en minikopp.

  Kan NameOn Rabattkode kombineres?

  Kan ikke. Å velge flere Salg i NameOn støttes ikke ved kassen. Én bestilling kan bare nyte én rabatt samtidig. Dessuten har systemet satt som betingelse at kun én Rabattkode kan brukes, så det er umulig å bruke Rabattkode i kombinasjon ved betaling, og systemet vil automatisk ugyldiggjøre en av dem.

  Hvorfor fungerer ikke min NameOn Rabattkode?

  Bare én NameOn Rabattkode kan brukes for en enkelt bestilling, så sjekk om du får riktig Salg som kan brukes på bestillingen din. Du kan også bekrefte om din NameOn Tilbud har blitt brukt eller utløpt, eller du kan sjekke bruksmetoden og reglene for Outlet på nameon.no. Dessuten kan noen ganger dupliserte produkter ikke brukes samtidig. Ønsker deg en hyggelig handletur.

  Du Kan Også Like Disse Kupongene

  norwayrabatt.com bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Hvis du fortsetter, antar norwayrabatt.com at du samtykker i retningslinjene våre for informasjonskapsler. Les mer