norwayrabatt.com
Hjem Butikker Tusenfryd Rabattkode

Tusenfryd Salg og Tilbud Oktober 2023

For å benytte deg av Tusenfryd -rabatter bruker du følgende Tusenfryd Salg og Tusenfryd Outlet.
tusenfryd.no >
 • ALLE KAMPANJER
 • TILBUD

ANNONSE

 • Bruk alle Tusenfryd-kodene i kassen med ett klikk.

  Klarert av 2 000 000+ brukere

  Verifisert

 • FAQ for Tusenfryd

  Tilbyr Tusenfryd rabatter for spesielle grupper?

  Innehavere av kommunale ledsagerkort, rullestolbrukere, seniorer og personer over 60 år eller gravide kan kjøpe et periodekort "Funksjonshemmet/over 60 år" og et periodekort "Senior/velferd", som gir de samme rabattene som Tusenfryds MAXI-periodekort. Rabatter på sesongkort. Inngangsbilletten for innehavere av et kommunalt ledsagerbevis koster mellom 360 og 380 kroner, og antall ledsagere som står oppført på ledsagerbeviset gir gratis inngang uten billett.

  Kan en kunde kansellere en bestilling hos Tusenfryd?

  Hvis du ønsker å avbestille online-billetter og sesongkort som du ennå ikke har brukt, kan du kontakte Tusenfryd og avbestille dem innen 24 timer etter kjøpet. Det er ikke mulig å endre datoene på billettene hvis tilgangen er mindre enn 72 timer. Hvis du endrer datoen på billettene dine mer enn 72 timer i forveien, vil du bli belastet et endringsgebyr på 75 kr per billett.

  Hva er fordelene ved å kjøpe sesongkort fra Tusenfryd?

  Du kan velge mellom 4 ulike sesongkort på Tusenfryds nettside. MAXI Season Pass er gyldig på alle åpningsdager og gir gratis adgang til alle attraksjoner (unntatt berg- og dalbaner og fangehull) og 15 % rabatt på mat og drikke i parken. Premium Season Pass er tilgjengelig for gjester over 60 år og gir de samme fordelene som MAXI Season Pass.

  Tilbyr Tusenfryd gavekort?

  Tusenfryd selger ikke vanlige gavekort. Du kan imidlertid gi bort sesongkortet ditt som et gavekort til noen som står deg nær. Du kan finne gavekortmaler som du kan skrive ut selv, og Tusenfryd tilbyr gavekortmaler for MAXI-sesongkort, MEDI-sesongkort, MINI-sesongkort og dagskort. Husk at mottakeren må vise frem bestillingskvitteringen sammen med gavekortet når de henter sesongkortet.

  Kan Tusenfryd Rabattkode kombineres?

  Kan ikke. Selvfølgelig ikke i de fleste tilfeller, med mindre bestillingsverdien din for Tusenfryd er kvalifisert for gratis frakt, kan du nyte gratis frakt samtidig som Tusenfryd Rabattkode. Men hvis totalbestillingen din når terskelen for gratis frakt, kan du dra nytte av fordelene ved å bruke Rabattkode og gratis frakt samtidig.

  Hvorfor fungerer ikke min Tusenfryd Rabattkode?

  Bare én Tusenfryd Rabattkode kan brukes for en enkelt bestilling, så sjekk om du får riktig Salg som kan brukes på bestillingen din. Du kan også bekrefte om din Tusenfryd Tilbud har blitt brukt eller utløpt, eller du kan sjekke bruksmetoden og reglene for Outlet på tusenfryd.no. Dessuten kan noen ganger dupliserte produkter ikke brukes samtidig. Ønsker deg en hyggelig handletur.

  Du Kan Også Like Disse Kupongene

  norwayrabatt.com bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Hvis du fortsetter, antar norwayrabatt.com at du samtykker i retningslinjene våre for informasjonskapsler. Les mer